Vertel uw verhaal met een uniek ontwerp

Een sieraad met emotie

In het woord sieraad zit het woord sier. Sieren betekent mooier maken. Een sieraad mag dus iets toevoegen. Met een mooie ring, armband of collier maakt u uw verschijning áf. Bovendien vertelt een sieraad een verhaal. Het vertelt iets over u. Bijvoorbeeld of u van klassiek of juist van strak en modern houdt. Maar het kan ook iets vertellen over de oorsprong van het sieraad. Misschien is het een erfstuk of is het vervaardigd uit een erfstuk. Remco Dijkstra Goudsmederij vertaalt uw verhaal graag naar een uniek ontworpen sieraard.

 

<< TERUG

Ook hergebruik van zilver of goud

Goudsmid Remco Dijkstra legt uit: ‘In een gesprek vertelt u uw verhaal. Misschien gaat dat over waardering voor een medewerker of over de liefde van de vorige generatie die doorgaat in de (klein)kinderen. Samen kijken we naar het materiaal dat u voor ogen heeft en naar de mogelijkheden die dat biedt. Wellicht heeft u ‘oud goud of zilver’, zoals een gouden trouwring of een zilveren lepel die u wilt verwerken in het nieuwe sieraad. We kunnen in het ontwerp ook moderne materialen als leer en edelstenen verwerken. Er is veel mogelijk, zoals u kunt zien op onze inspiratiepagina. Al schetsend komen wij tot een ontwerp dat perfect past bij uw wensen.

 

Over welk verhaal mogen wij een ontwerp voor u maken? Vertel het ons telefonisch of kom langs in ons goudsmidatelier op de Havenstraat 26 in Emmeloord.


 • ontwerp

  ontwerp

 • oud goud omsmelten

  oud goud omsmelten

 • op maat maken

  op maat maken

 • oorhangers en ketting

  oorhangers en ketting

 • ring

  ring

Neem conact met ons op!

 

remco-dijkstra-800

 

Remco Dijkstra

Goudsmid

Vul hier de uitkomst van de som in

INSPIRATIE