Waardering voor uw medewerker of klantrelatie

Een blijvend relatiegeschenk

Heeft u een afscheid of een werkjubileum binnen of buiten uw bedrijf, dan is het mooi om iets blijvends cadeau te geven. Bij Remco Dijkstra Goudsmederij zijn we altijd benieuwd naar het verhaal achter een sieraad, omdat we dat kunnen gebruiken bij het ontwerpen van een passend relatiegeschenk. Uw verhaal als ondernemer kan gaan om de waardering voor uw medewerker of relatie. Wij vertalen dat graag naar een prachtig ontwerp voor uw relatiegeschenk.

 

<< TERUG

Inclusief logo of gravering

Goudsmid Remco Dijkstra licht toe: ‘Een ring of armband kan een passend cadeau zijn, maar we kunnen ook een miniatuur van een hobby of beroep van edelmetaal maken'. Nadat we met u het ontwerp hebben bepaald, voeren we dit vakkundig uit. Uiteraard is het mogelijk om er uw logo of een persoonlijke tekst in te graveren. Wilt u liever een bestaand geschenk cadeau geven, zoals een miniatuur Poldertoren, een hamer, sleutelhanger of horloge, dan kunnen wij daar in ons goudsmidatelier een tekst in graveren.

 

Kom gerust langs in ons goudsmidatelier op de Havenstraat 26 in Emmeloord of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


 • relatiegeschenk

  relatiegeschenk

 • lederen armband met anker

  lederen armband met anker

 • manchetknopen

  manchetknopen

 • manchetknopen

  manchetknopen

 • zegelring

  zegelring

Neem conact met ons op!

 

remco-dijkstra-800

 

Remco Dijkstra

Goudsmid

Vul hier de uitkomst van de som in

INSPIRATIE