Laat uw sieraad repareren

Ook voor vergroten en verkleinen

Een sieraad dat is beschadigd, mist de sierwaarde die het ooit had. Remco Dijkstra Goudsmederij in Emmeloord repareert het graag, zodat u het weer met veel plezier kunt dragen. U heeft rechtstreeks contact met goudsmid Remco Dijkstra, zodat er geen tussenschakels zitten tussen u en het atelier. Bij reparatie kunt u ook denken aan het vergroten of verkleinen van een ring of armband en het inzetten van een edelsteen. Wij controleren daarbij eerst de zetting. Bij beschadiging repareren wij de zetting, waarna wij de edelsteen erin zetten.

 

Wanneer u uw sieraad naar ons goudsmidatelier op de Havenstraat 26 in Emmeloord brengt, kunnen wij de zetting meteen bekijken en u een prijsopgave doen.

 

<< TERUG

Herstel van gouden ring tot zilveren kandelaar

Goudsmid Remco Dijkstra vertelt: ‘Naast het repareren van sieraden kunnen wij in onze goudsmederij ook grotere voorwerpen in originele staat herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zilveren schaal, een kandelaar of een theekan. Vaak hebben de sieraden en voorwerpen die we mogen repareren een bijzonder verhaal. Wij zijn hierin altijd geïnteresseerd. Die verhalen helpen ons namelijk om uw sieraard of voorwerp zo goed mogelijk te repareren. Wij beheersen het ambacht van edelsmid en kunnen alle edelmetalen bewerken.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.’


  • Reparatie

    Reparatie

  • Reparatie

    Reparatie

Neem conact met ons op!

 

remco-dijkstra-800

 

Remco Dijkstra

Goudsmid

Vul hier de uitkomst van de som in

INSPIRATIE