Oud goud en zilver inleveren

Verkoop uw oud goud en zilver

Heeft u sieraden, gebruiksvoorwerpen of munten van goud of zilver die u niet meer gebruikt, dan kunt u ze bij Remco Dijkstra Goudsmederij inleveren. Wij wegen de sieraden en voorwerpen en geven u er een eerlijke prijs voor, gebaseerd op de dagwaarde van goud en zilver. Kom gerust langs op Havenstraat 26 in Emmeloord om uw ‘oud goud en zilver’ te laten wegen. Twijfelt u of een sieraad of voorwerp van edelmetaal is?

 

Neem contact op of kom langs in ons goudsmidatelier op de Havenstraat 26 in Emmeloord en vaak kunnen wij u meteen uitsluitsel geven.

 

<< TERUG

Omsmelten tot een nieuw sieraad

Goudsmid Remco Dijkstra heeft nog een ander alternatief voor ‘oud goud en zilver’: ‘Van oud goud of zilver kunnen wij een nieuw sieraad voor u maken. Wij kunnen het edelmetaal smelten en er een nieuw juweel van maken. Het is mogelijk om bepaalde delen van een ‘oud’ sieraad te behouden, zoals een Zeeuwse knoop of een zetting met edelsteen. Die kunnen we weer in het nieuwe sieraad verwerken. Combinaties met moderne materialen als leer en kralen van edelsteen zijn ook mogelijk. We gaan graag met u in gesprek om op basis van het verhaal van de oude sieraden een passend ontwerp te maken voor een nieuw sieraad. Het is ook mogelijk om er een herinneringssieraad van te maken.


 • oud-goud

  oud-goud

 • oud-goud

  oud-goud

 • ontwerp

  ontwerp

 • oorhangers

  oorhangers

 • ring

  ring

Neem conact met ons op!

 

remco-dijkstra-800

 

Remco Dijkstra

Goudsmid

Vul hier de uitkomst van de som in

INSPIRATIE