Voor een blijvende herinnering

Welk verhaal wilt u doorgeven?

Als u een verhaal wilt doorgeven, is een sieraad hiervoor een perfect middel. Een trouwring of armband van een overleden geliefde kunt u bijvoorbeeld doorgeven door die op maat te laten maken voor de ontvanger. Bij Remco Dijkstra Goudsmederij zetten wij ons vakmanschap hier graag voor in. Een andere mogelijkheid is het edelmetaal omsmelten om er een nieuw sieraad van te maken, zoals een hanger, ring of oorbellen. Ook kunnen we parels of edelstenen uit een bestaand sieraad in een nieuw juweel verwerken.

 

Een andere mogelijkheid is het maken van een as-sieraad, zodat u de as van uw geliefde bij u kunt dragen. Dit kan bijvoorbeeld in een ring, armband, collier of in een klein beeldje. Ook kunnen we een (as)sieraad met een vingerafdruk maken.

 

<< TERUG

Ook geboorte- en as-sieraden

Goudsmid Remco Dijkstra vertelt: ‘Wij vinden het een eer om de verhalen van onze klanten te horen. Er zit vaak veel emotie in en die emotie proberen wij in het ontwerp van het sieraad te vatten. We gaan samen met u aan de slag voor een passend ontwerp. Neem gerust schetsjes mee of bekijk vooraf onze Inspiratiepagina. Samen komen we altijd tot een mooi ontwerp. Behalve trouwringen en as-sieraden kunnen we ook een geboortesieraad maken. Dit kan bijvoorbeeld een ring of een armband zijn voor de kersverse ouders, maar we hebben ook kant-en-klare producten voor de baby, die we kunnen graveren, zoals een geboortelepel, een rammelaar, een geboortebeker of een plaatarmbandje.

 

Kom gerust langs in ons goudsmidatelier op de Havenstraat 26 in Emmeloord of neem contact met ons op voor meer informatie.’


 • herinneringsringen

  herinneringsringen

 • herinnering

  herinnering

 • armband

  armband

 • ring

  ring

 • spled

  spled

Neem conact met ons op!

 

remco-dijkstra-800

 

Remco Dijkstra

Goudsmid

Vul hier de uitkomst van de som in

INSPIRATIE